Cautare

3858 de rezultate pentru "mihai dragomir" (7.29 secunde)
Senatorii si deputatii care au fost prezenti la aceasta actiune au reprezentat toate partidele politice, iar la luari de pozitie s-au inscris Dorel Onaca, deputat PD, Corneliu Dida, deputat PSD, deputatul Dan Mocanescu, Gheorghe Dragomir, reprezentand PNL si Aledin Amet, reprezentantul comunitatii turco-tatare.
"Recomandam celor care au initiative la televizor sa le prezinte in forurile de conducere ale partidului" Pozitia lui Hasotti referitoare la razmerita fatisa a colegilor sai a fost completata aseara de organizatia judeteana Constanta a PNL, prin presedintele acesteia, deputatul George Dragomir.
La randul sau, liderul filialei Constanta a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat ca "decizia de excludere din partid a lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica trebuie decisa doar dupa o discutie a conducerii centrale si cei doi".
Deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL si membru al Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor, a declarat ieri ca proiectul de buget pe 2007 "este cel mai bun din toti aniiĀ 'si, in ciuda numeroaselor amendamente aduse in principal de deputatul PRM Gheorghe Flutur, a fost parcurs foarte repede, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa fie finalizata dezbaterea lui in comisie pentru a fi supus votului in plen.
Banias se impaca bine cu liberalii Mult mai optimisti au fost parlamentarii liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, dar si invitatul Mircea Banias, seful Administratiei Porturilor Maritime Constanta.
In acest demers, el a fost ajutat de Andra-Luminita Rasnoveanu si de Romulus-Benone Dragomir, cel din urma intocmind trei rapoarte de expertiza extrajudiciara false, desi nu avea calitatea de expert tehnic autorizat judiciar.
Nici presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul George Dragomir nu a dorit sa fie extrem de dur in "dilema" directorilor democrati, precizand ca se va face, in cel mai scurt timp, o evaluare a tuturor sefilor de deconcentrate sau de companii de la nivelul judetului Constanta, indiferent de culoare politica.
In planul discutiilor politice, Ludovic Orban s-a "intretinut", tot ieri, cu presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul George Dragomir, dupa care, dupa cum ne-a declarat ministrul, a plecat la Bucuresti, urmand sa se intoarca la Constanta in cursul zilei de joi, cand va definitiva anumite discutii si, cel mai probabil, va sustine si o conferinta de presa.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Sper ca nu au fost la cumparaturi in acea zi", a declarat presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir. ... Alaturi de Dragomir si Hasotti, la conferinta de ieri au fost prezenti Mariana Mircea si Marius Enescu, ambii candidati ai PNL pentru PE.
In comparatie, mandatul 2004-2008 a fost caracterizat ca fiind unul al indiferentei si goanei dupa imbogatire de care da dovada actualul primar, Traian Dragomir (PSD). ... Dragomir are, potrivit sondajelor, 41,6%, in timp ce Marghiol - 41,8%.
Foarte interesant este faptul ca PSD il invoca drept martor care poate confirma acuzele sale pe nimeni altul decat deputatul PNL Gheorghe Dragomir.
Hasotti le-a spus colegilor sai ca isi va deschide din vara un birou parlamentar in Medgidia, in timp ce deputatul Gheorghe Dragomir isi va inaugura unul la Navodari.
Cei cinci judecatori sunt Iulian Dragomir, judecator la Sectia Penala, Stefan Ciontu si Ioana Dragomir, ambii de la Sectia Comerciala, Magdalena Carmen Frumuselu, judecator pe rolul Sectiei de Contencios Administrativ si Fiscal, si Raluca Moglan, de la Sectia Civila si de Proprietate Intelectuala.
Presedintele BEC este judecatorul Stefan Ciontu, iar loctiitorul acestuia este judecatorul Iulian Ilie Dragomir. Ceilalti trei judecatori membri ai BEC sunt Raluca Moglan, Ioana Dragomir si Carmen Magdalena Frumuselu.
La randul sau, Daniela Elena Dragomir, directorul executiv al Directiei de Munca si Protectie Sociala, a confirmat ca angajatii directiei resimt si ei lipsa spatiului. ... Lipsa spatiului nu ne permite sa lucram cu publicul si sa avem o arhiva bine structurata", a subliniat Daniela Dragomir.
"Din motive de sanatate au lipsit Valentin Serbanescu si Gheorghe Grameni", a motivat deputatul PNL George Dragomir, presedintele PNL Constanta. ... Dupa cum au anuntat deja in cadrul unei conferinte de presa, atat deputatul George Dragomir, dar si senatorul constantean Puiu Hasotti au votat pentru Calin Popescu Tariceanu.
Fiecare membru PNL va prelua o zona de responsabilitate, o strada, un bloc, o localitate, in care se va ocupa de campania electorala, nu la terasa din colt si nici la socializari cu presa", a fost indemnul transant al deputatului Gheorghe Dragomir (foto).
"Nu stiu deocamdata care sunt planurile lui Culetu, isi face si el calculele sale, dar poate ar trebui sa spuna clar ce isi doreste", ne-a declarat deputatul Gheorghe Dragomir, presedintele PNL Constanta.
Niculae Dragomir (foto), edilul sef din Ostrov, are planuri marete in ceea ce priveste turismul din localitatea pe care o pastoreste. ... Merita efortul, mai ales daca tinem cont ca nu exista asa ceva pe cursul Dunarii, decat la Oltenita", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, primarul Dragomir.
google-analytics.com